Карлиево

Пенсионерски клуб "Дълголетие" в село Карлиево

На 25 февруари 2014 г. в село Карлиево са прави първа копка за изграждане на пенсионерски дом. Символичното начало на строителните дейности се прави от кметския наместник Иван Иванов, в присъствието на кмета на Община Златица инж. Магдалена Иванова и представители на „Аурубис България“. Започва реализирането на една мечта на възрастните жители на селото с десетгодишна давност.

Изграждането се извършва по партньорското програма между общината и компанията. Строителството продължава няколко месеца и на 18 декември Пенсионерски клуб „Дълголетие“ тържествено е открит. Трикольорната лента прерязват изпълнителният директор на „Аурубис България“ Тим Курт, инж. Магдалена Иванова и Иван Иванов.

Новата придобивка за жителите на село Карлиево, която е залепена за сградата на читалището и кметството, осмисля свободното време на пенсионерите. Клубът разполага с бюфет, сервизни помещения и склад, с възможност за посещения на около 30 души, които в част от своето време да организират в него срещи, разговори по актуални съвременни теми и други дейности.

Информация за обекта

Координати:

N/A

Информация за контакт:

N/A

N/A

Работно време:

N/A

N/A